de studio

Yogaseads | Scheveningen | Den Haag-10.jpg
 
 

De studio bevindt zich in hartje Scheveningen. Deze sfeervolle studio in een voormalige melkfabriek, is ruim opgezet met een gezellige persoonlijke sfeer waar je je meteen thuis voelt!

Bij binnenkomst is er genoeg plek waar je je spullen kwijt kunt. Deze ruimte geeft ook gelegenheid om wat te relaxen en een kopje thee te drinken. er is een toilet en kleedruimte aanwezig.

De studio ruimte zelf (100m2) is een prachtig ruimte met een tropisch houten vloer en een fan aan het plafond wat de indruk geeft dat je je in een tropisch oord begeeft. De vloer is verwarmd door vloerverwarming. Er zijn matten, bolsters, riemen, blokken en kleedjes aanwezig.

Zoek je een ruimte voor het geven van bijvoorbeeld, een workshop,zakelijke lunch les of massage? Onze studio is ook te huur. Let op! Dit alleen geldt voor de uren, buiten het vaste lesrooster om.

Voor vragen over verhuur van de studio mail naar: info@yogaseads.nl.

 

Geschiedenis van het pand

De 's-Gravenhaagsche Melkinrichting De Sierkan was een zuivelfabriek te Den Haag. Ze bestond meer dan tachtig jaar, van de oprichting in 1879 tot de overname door de Coöperatieve Melk Centrale (CMC) in 1961.
Naarmate Scheveningen en Den Haag groter werden, was er steeds meer melk nodig. In het jaar van de oprichting verwerkte De Sierkan 900 000 liter melk. Vijftig jaar later waren er meer dan 50 uitgiftepunten en werd er 37 000 000 liter verwerkt. Een van de belangrijkste uitgiftepunt was de Sierkan in de Maaswijkstraat.