Back to All Events

YOGASEADS YOGA RETREAT TENERIFE 2018


Opladen en ontspannen zijn hier de toverwoorden. Je wordt verwend met elke dag 2 yogalessen: actief in de ochtend, een rustige les als afsluiter van de dag met meditatie en ademhalingsoefeningen. De week staat in het teken van balans, harmonie bij jezelf terugbrengen door yoga, verstilling, reflectie en ontspanning. Er is genoeg vrije tijd om prachtige wandelingen te maken in de vallei of door de bergen, naar het strand te gaan, even lekker weg te kruipen in een hangmat op het landgoed of een heerlijk massage te nemen. Je kunt eventueel gebruik maken van 1 op 1 coaching sessies ter verdieping van je yoga practice en zelfontwikkeling. Met 3 keer per dag heerlijk bereid vegetarisch menu uit eigen tuin of bij de boeren uit de omgeving, aangevuld met gezonde tussendoortjes ga je als herboren aan het einde van de week weer naar huis!

DATUM: 26 mei t/m 2 juni 2018 (7 nachten)

Je verblijft in het prachtige Yoga Retreat Centre Mandala de Masca Tenerife.                       

Een prachtige locatie  op een berg midden in de natuur uitkijkend op de zee met mooie kamers, 2 yoga platforms en een zwembad:

http://www.mandalademasca.com/

PRIJS: Tweepersoonskamers met badkamer en toilet: prijs per persoon €995,-

ONTVANG €100,- EARLY BIRD KORTING (€895) VOOR BOEKINGEN EN BETALINGEN GEDAAN VOOR 15 JANUARI!

Prijzen zijn inclusief:

-7 overnachtingen

- alle yoga en meditatielessen

- maaltijden, tussendoortjes etc

Er wordt geen alcohol geschonken.

 

Prijzen zijn exclusief:­

- Retourvlucht

- Transfer naar de accommodatie €40,-

- Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

 

* Je kunt je natuurlijk alleen aanmelden voor deze vakantie. De tweepersoonskamer zul je dan delen met iemand anders. En mocht je graag samen met een specifiek persoon je kamer willen delen, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding!

 

*Na ontvangst van de factuur, dient de aanbetaling van 300 euro uiterlijk binnen 2 weken voldaan te worden. Als je later dan 3 maanden van tevoren boekt, wordt het volledige bedrag direct in rekening gebracht.

 

De retreat gaat door bij voldoende deelnemers min 8 personen.

Voor meer info ga naar WWW.YOGASEADS.NL

Aanmelden via : INFO@YOGASEADS.NL