Back to All Events

TIENER YOGA

Als je mee wilt doen dan graag even een mailtje sturen naar info@yogaseads.nl dan reserveren wij een gratis plekje voor je. Wees er snel bij want vol = vol. Hieronder vind je nog wat meer informatie:

Tieners, en specifiek meisjes tussen de 12 en 15 jaar zijn een speciale doelgroep die extra aandacht behoeven. In deze levensfase gebeurt er veel met je, zowel fysiek als mentaal. Juist nu is het extra fijn om in contact te blijven met jezelf. Je hebt het druk, er moet veel en yoga is dan een rustmoment in de week. Een moment en plek waar je helemaal niks hoeft. Waar je mag zijn. niks meer en niks minder. Tijdens tieneryoga is er veel aandacht voor ontspanning, voelen (hoe VOEL je je?), meditatie, lol maken, verdieping door te praten met elkaar/ervaringen uit te wisselen, het oefenen van houdingen (asana's) die stress verminderen., sterker en flexibeler maken en zelfvertrouwen geven.

Zeven thema's blijken belangrijk in het leven van een tiener: balans, uniek zijn, kracht, liefde, zelfvertrouwen, inzicht en vreugde. Hier zullen we dan ook extra aandacht aan besteden in de lessen. Er wordt ook veel input van de tieners zelf verwacht; samen met de docent bepalen zij wekelijks waar zij als groep het meeste behoefte aan hebben. Zowel de groep als geheel als de tieners individueel krijgen de ruimte zich te ontwikkelen in een tempo die past bij hen.