Back to All Events

VALENTIJN'S ACRO WORKSHOP

LOVE IS IN THE AIR!
Valentijnsdag, wat Met deze Valentijns workshop krijgen jij en je geliefde de kans om elkaar eens lekker in de watten te leggen. Tijdens een Partner Yoga Flow wordt er tijd genomen om met elkaar te verbinden, mind & body op te warmen en wederzijdse warme gevoelens extra aan te wakkeren. Onze liefde voor Yoga én elkaar kan vervolgens geuit worden bij
doen van een aantal romantische AcroYoga houdingen. Een gedeelde, speelse ervaring, waar vertrouwen, communicatie, en plezier voorop staan. Massage is altijd fijn, zeker als het gegeven wordt door degene  waarvan je houd! Daarom sluiten we deze Valentijns workshop af met het geven en ontvangen van een relaxende Thaise Yoga Massage. En dan maar hopen
dat iedereen, na deze avond in het kader van de LIEFDE, nóg verliefder weg gaat, dan ze gekomen waren.

Geen ervaring nodig, iedereen welkom!
Kom met je lover, maar ook moeders, beste vrienden en andere familie waar veel van
gehouden wordt zijn meer dan welkom. Of alleen, en wie weet ga je samen weg..
 
DATUM: 14 feb VALENTINE'S DAY!
TIME: 20.15-22.15

PRICE: €20,- PP
 
Aanmelden via info@yogaseads.nl
 
Your teacher: Jos Koster& Marijke van der Linde
 
BIO

Jos de Koster kwam tijdens zijn reis door Zuid-Amerika voor het eerst in aanraking met yoga & acroyoga. In 2016 volgde hij een yoga-lerarenopleiding (vinyasa) en de solar & lunar acroyoga vooropleiding van Acroyoga International in Colombia. Hij is altijd al bezig geweest met beweging en beoefent al vanaf jonge leeftijd extreme sporten als inline skaten, windsurfen en springt ook graag wat rond op de slackline. Al reizend heeft hij op verschillende plekken acroyogalessen gegeven en sinds hij weer terug is in Nederland assisteert hij tijdens de lessen van acroyogaleraar Fedde Peutz in Rotterdam. Hij voelt zich aangetrokken door alles wat met beweging met het bewustzijn combineert en brengt dit met veel plezier en passie over aan anderen.

 

Marijke van der Linde beoefende zo’n tien jaar ashtanga yoga en kickboxen totdat ze  smoorverliefd werd op acroyoga. Nu assisteert ze acroyogadocent Roald Penning in Utrecht en traint ze intensief met haar acropartner Jos de Koster. Ze organiseert acroyogaworkshops in Amsterdam en Utrecht, volgt deze zomer een tweede vooropleiding bij Acroyoga International en geeft les aan beginnende acroyogi’s. Wat ze zo mooi vindt aan acroyoga is het speelse karakter, de verbinding en het plezier. Dat deelt ze als vanzelf en met heel veel liefde met anderen. Ook is ze schrijfdocent en organiseert ze yogaschrijfreizen in Marokko.

 

 

Earlier Event: February 10
DE GUNAS- workshop VIKTOR VAN DER KLEIJ
Later Event: February 16
NATURAL YOGA MOVEMENT WORKSHOP