Back to All Events

8-daagse Yoga en Mindful Wandelen/Atlasgebergte/Marokko


Je zult tijdens het wandelen en de yoga je eigen kracht ruimte en potentie ervaren. De yoga wordt als aanvulling bij deze reis aangeboden. Bij wandelen in de natuur en bij yoga gaat het vooral om elk moment met een open blik te ontvangen, al je zintuigen te openen en ontspannen in wat er zich op dat moment voordoet. Het leert je je hoofd leeg te maken, je lichaam sterker en soepeler en vooral inspanning als ontspanning te ervaren. Deze reis wordt begeleidt door de mindful wandel coach en natuur/Marokko liefhebber Dick Maalsen. Hij leert je mindfulness technieken tijdens het wandelen en met zijn grote kennis van de natuur en gezond bewegen helpt en inspireert hij je tijdens jouw trektocht. Daarnaast is er elke dag voor wie wil meedoen, yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. De fysieke-yoga oefeningen dienen vooral als voorbereiding en als afsluiting van de dag. Alles wat je leert zul je toepassen tijdens het wandelen, Wandelen wordt niet voor niks vaak ‘meditatie in beweging’ genoemd.


Barbara van Dortmond: verzorgt de yoga tijdens deze reis. Zij heeft jarenlange ervaring met yoga en tevens met het begeleiden van retreats. Ze maakt yoga toepasbaar voor elk niveau en toegankelijk voor iedereen. Samen met Dick Maalsen en Bachir Filali zorgen zij voor een onvergetelijke week waarin je kunt inspannen, ontspannen en opladen in de prachtige natuur van Marokko!

Je zult overnachten in comfortabele accommodaties met uitzicht over de hoge bergen en valleien van het Atlasgebergte!

Ga mee en boek via de site www.argantravel.nl of bel voor meer info naar Bachir op Tel: 06- 28414539/Barbara van Dortmond op tel 06-45710503