ONZE Visie

Yogaseads is ontstaan vanuit ons eigen pad. En dat kwam ook niet altijd vanzelf.

Ook wij zijn niet mediterend geboren en hebben ook niet al ons hele leven ons been achter in onze nek kunnen leggen (dat kunnen we nog steeds niet allemaal)

Maar Yoga heeft er wel voor gezorgd dat we een beter mens zijn geworden. Dat we beter kunnen ontspannen, genieten en meedeinen met het ritme van het leven.Dat we meer balans kregen in ons dagelijks leven, dat alles wat helderder wordt, dat we meer open staan voor andere mensen en alles om ons heen. En dat we fysiek sterker EN flexibeler worden en dat we ons lekker voelen in ons lijf. Ieder van ons heeft zijn eigen pad gevolgd en is nog steeds onderweg.

Yoga gaat er uiteindelijk, niet zo zeer om dat je met je neus je teen kunt raken, het gaat er juist om wat je onderweg daar naartoe allemaal tegenkomt. En je komt jezelf tegen. Of dat nou in een zwetende vinyasa les is of in de stilte van een yin of een ademles: ‘Its about the journey...”

Onze missie is om jou zoveel mogelijk van onze kennis aan te reiken, jij bepaalt zelf wat je mee neemt en wat je achterlaat. Wij kiezen daarom met heel veel zorg onze docenten uit, stoppen veel liefde in onze ruimte zodat jij ten volle kan spelen, ervaren wat yoga voor jou kan betekenen en dat jij de fijnste versie van jezelf kunt zijn!