Yoga en de zee

blog algemeen.jpg

Yoga en de zee, waar zouden we toch zijn zonder die twee? Zolang ik me kan herinneren woon ik al aan zee. En ik doe al 15 jaar aan yoga, waarvan de laatste jaren bij Yogaseads. We hebben samen al 3 locaties versleten, maar zijn nu blij en gesettled op de Maaswijkstraat in Scheveningen.

Ik ben een ochtendmens. Wat een heerlijkheid om de dag te beginnen met de downward-facing dog, gewoon omdat je op dat moment weet; hier gaan we weer! En dan niet negatief, maar zo van; ik mag weer, ik doe dit, ik kies hiervoor, ik gun mezelf deze les.

Ik ben Maaike Peys, moeder van 2 zoons van 10 en 12 en ik ken eigenaressen Barbara Klarenbeek en Barbara van Dortmond al een tijdje. Heb alle perikelen rondom de verbouwing van de prachtige yogastudio gevolgd en leef mee met de steeds mooier en dikker wordende buik van Bar. Zij laten me nu iets doen waar ik, naast yoga en de zee, ook heel erg van hou. Schrijven!

Dus blog ik vanaf nu elke maand voor Yogaseads over hoe het is als yogaliefhebber. Want nee, ik ben geen zen-expert en ook geen yoga teacher. Ik onthoud nog net wat trikonasana is (jawel, triangle pose!). Ik ben heel erg geïnteresseerd in alles wat met yoga, mindfulness, meditatie en met name yogaleggings te maken heeft, en ik kijk ernaar uit hierover te gaan schrijven. En die mooie zee vergeet ik natuurlijk ook niet. Laat me vooral weten wat je ervan vindt!