START HERE & RESET

START HERE & RESET

Het begin van het jaar is voor veel mensen het moment van goede voornemens. Welk voornemen heb jij voor jezelf voor 2018?

We willen ‘meer bewegen’, ‘beter voor onszelf zorgen’, meer van ‘dit’ of minder van ‘dat’ en natuurlijk meer ‘in balans zijn’ want zeg nou eerlijk: wil niet iedereen lekkerder in zijn fysieke en mentale velletje zitten? Of misschien begint het bij wat fundamentelere dingen, waar je je uiteindelijk een beter mens bij voelt voor jezelf maar ook voor de wereld om je heen. Bijvoorbeeld leren om vaker dankbaar te zijn? Om je misschien meer in te leven in een ander, om eens wat vaker vergevingsgezind naar jezelf of die persoon die het vaak van jou te verduren krijgt.

Voornemens zijn vaak goed bedoeld en je was dit keer ook ECHT van plan om het te gaan  doen, maar de realiteit is vaak dat na 2 maanden de klad er toch weer in komt. Wordt het niet eens tijd om jezelf wat minder streng in je goede voornemens te storten en wat structureler te werk te gaan? We vergeten vaak dat ELKE DAG een nieuwe begin is waarin je jezelf opnieuw kunt resetten.

Eigenlijk is het heel simpel: Begin vandaag, opnieuw. Stel je doelen bij waar nodig en spreek af met een vriend of vriendin om jou hierin te steunen, dan heb je een stok achter de deur. Gebruik deze week om jouw intenties weer helder te krijgen en opnieuw te beginnen. Wil je vaker bewegen, sterker of leniger worden, meer rust of meer inzicht krijgen in jezelf? Dan is yoga misschien wat voor jou. Wij helpen jou graag op weg. Je kunt meteen aan de slag met onze introductiekaart en ergens in januari starten met een maand lessen uitproberen en kijken wat bij je past (alleen in januari voor maar €29 voor 1 maand!) of misschien is die beginnersworkshop meer wat voor jou? Of stel jezelf op de proef met onze IJsbad Experience eind januari. Dus: START HERE!

Barbara & Barbara  YogaSeads